ما با استفاده از واقعیت افزوده ، دنیای جدیدی را در درون شما کشف می کنیم که به همان اندازه که واقعی به نظر می رسد دیدنی نیز هست. تلفن شما که مانند یک لنز عمل می کند این امکان را به شما می دهد تا این دنیای جدید را کشف و با آن تعامل برقرار کنید و بهترین قسمت این است که زبان جدیدی را یاد خواهید گرفت نه به این دلیل که مجبور هستید بلکه به این خاطر در این راه زبان جدیدی یاد خواهید گرفت.
ما در این مقاله قصد داریم 10 اپلیکیشن برتر واقعیت افزوده در دنیا را با شما به اشتراک بگذاریم.
10 اپلیکیشن واقعیت افزوده برای گوشی های اندروید و آیفون
1- اپلیکیشن واقعیت افزوده BBC Civilisations AR
این اپلیکیشن تاریخ را در دستان شما می گذارد. اولین برنامه واقعیت افزوده بی بی بی سی AR که تمدن های هنر و فرهنگ را مستقیماً از سراسر جهان به شما منتقل می کند.با کمک این اپلیکیشن، اسرار مصر باستان را کشف کنید ، لایه های پنهانی را در زیر شاهکارهای رنسانس آشکار کنید و درباره ریشه این گنجینه های فرهنگی و افرادی که آنها را ساخته اند ، بیشتر بدانید.گنجینه هایی که می توانید در آن بیابید شامل یک مومیایی باستانی مصری از موزه Torquay ، Rodin’s The Kiss از موزه ملی ولز ، مجسمه های نمادین از هنری مور و باربارا هپورت و شاهکارهای Tintoretto ، Bellini و Turner است.این مجموعه شخصی مجازی ، حاوی بیش از 30 اثر تاریخی است. این مرکز توسط بی بی سی با کمک هایی از سراسر میراث انگلستان اداره می شود و با همکاری Nexus Studios ساخته شده است (nexusstudios.com)
این برنامه رایگان AR بخشی از یک همکاری بزرگ بین BBC ، Nexus Studios و بیش از 30 موزه از سراسر انگلستان را تشکیل می دهد و پیشنهاد می کنم حتما این اپلیکیشن را گوشی خود نصب کنید و از مدل سازی های خوب این اپلیکیشن نهایت لذت را ببرید.

2- اپلیکیشن واقعیت افزوده SketchAR
SketchAR برای کسانی است که همیشه می خواستند اما هرگز نتوانسته اند ترسیم کنند. همچنین ، این برنامه برای هنرمندان حرفه ای به عنوان روشی ساده و راحت برای ردیابی طرح ها بر روی هر سطح مورد نظر (به عنوان مثال ، بوم ، دیوار و …) طراحی شده است.
برای تشخیص صحیح ، باید به این نکات توجه داشته باشید:
- یک محیط به اندازه کافی روشن. هر فناوری AR نیاز به یک اتاق به اندازه کافی روشن دارد.
- فراموش نکنید که از کلیپ بورد و غیره استفاده کنید و یا کاغذ شما در طول مراحل طراحی حرکت می کند.
- گوشی هوشمند را تکان ندهید.
- اگر می خواهید روی سطوح بزرگی مانند دیوار یا بوم بزرگ بکشید ، باید از گوشی هوشمند با ARCore استفاده کنید. برای سایر تلفن های هوشمند ، SketchAR فقط به اندازه کاغذ A4 / A5 درست کار می کند.

3- اپلیکیشن واقعیت افزوده Mondly
آیا قصد دارید که چند زبان جدید یاد بگیرید ، اما تصور میکنید که وقتش را ندارید؟ اپلیکیشن واقعیت افزوده Mondly یکی از بهترین اپلیکیشنهایی است که برای یادگیری زبان جدید مورد استفاده قرار میگیرد و از آنجا که روی گوشی همیشه همراه شما است، میتوانید در همه حال به یادگیری بپردازید. در این اپلیکیشن 33 زبان مختلف برای آموزش قرار گرفته و تمرینهایی به صورت روزانه در آن ارائه میشود تا به یادگیری شما کمک کنند و همچنین شما میتوانید به زبانهای مختلف به چت و گفتگو بپردازید تا زبان مورد نظر را در خود تقویت کنید.
Mondly در بهکارگیری فناوریهای جدید بسیار خوب عمل کرده است. از همین رو، یک نوع نسخه واقعیت مجازی از این اپلیکیشن برای هدست Gear VR ارائه شده و از آن هیجانانگیزتر آنکه ، نوعی فناوری واقعیت افزوده یا همان AR درون اپلیکیشن اصلی به کار رفته است. در صورتی که روی گزینه AR بزنید، از شما خواسته میشود تا یک سطح صاف همچون کف اتاق را انتخاب کنید. هنگامی که این سطح شناسایی شد، نرم افزار واقعیت افزوده مورد نظر درس دادن به شما را همچون یک معلم آغاز میکند و واژگان را از حافظه خود ارائه میکند. البته این نرم افزار واقعیت افزوده اندروید در ابتدا تنها برای این سیستمعامل ارائه شده بود و به تازگی به نوعی برنامه واقعیت افزوده آیفون نیز تبدیل شده و در گوشیهای اپل نیز قابل دسترسی است.

4- اپلیکیشن واقعیت افزوده Pokémon Go
بازی واقعیت افزوده Pokémon Go که از ساختههای شرکت Niantic است، نرمافزاری است که توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده و باعث شده تا بسیاری از آنها به دنیای واقعی بروند و به جمعآوری Pokémon بپردازند. در این بازی از جی پی اس برای موقعیتیابی شما استفاده میشود تا آواتار شما بتواند در محیط حرکت کند و دوربین گوشی هوشمند شما نیز برای نشان دادن Pokémon ها به کار میرود. دستورالعملهای زیادی در همان ابتدای این بازی واقعیت افزوده به شما ارائه میشود، اما به لطف ماهیت اینترنت ، تشخیص اینکه در هر مرحله از بازی چه کار باید بکنید، چندان کار سختی نخواهد بود.

5- اپلیکیشن واقعیت افزوده Ink Hunter
قبل از اینکه برای همیشه خالکوبی را روی بدن خود تزریق کنید بهتر است روی خال کوبی های مجازی با واقعیت افزوده امتحان کنید. اپلیکیشن واقعیت افزوده Ink Hunter هر نوع طراحی خال کوبی را در هر قسمت از بدن شما ارائه می دهد تا به شما اجازه دهد ببیند خالکوبی شما چگونه به نظر می رسد. این تاتوها به هر شکلی که شما بخواهید روی بدن قرار میگیرند. تاتوهایی که با استفاده از دوربین روی بدن قرار میگیرند ، بسیار به دنیای واقعی شباهت دارند. نرم افزار واقعیت افزوده مورد نظر در نسخههای قبلی، تنها از تاتوهای سیاه و سفید پشتیبانی میکرد، اما در جدیدترین آپدیت ، پشتیبانی از تاتوهای رنگی نیز اضافه شده و این بدان معناست که تصاویر بهتری برای طراحی تاتوها در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

6- اپلیکیشن واقعیت افزوده Google Translate
Google Translate در حقیقت یک نرم افزار واقعیت افزوده نیست، اما نوعی قابلیت واقعیت افزوده در آن به کار رفته که برای ترجمه متون بسیار عالی و سودمند است. این ویژگی خاص ، بخشی از وضعیت دوربین اپلیکیشن است. پس از نصب اپلیکیشن کافی است یک تصویر از متن مورد نظر خود بگیرید که متوجه معنای آن نمیشوید و با نگه داشتن دوربین گوشی خود در مقابل آن عکس ، اپلیکیشن متن را برای شما ترجمه می کند. هنگامی که به اینترنت متصل باشید، اپلیکیشن از قابلیت ترجمه زبانهای بسیار زیادی برخوردار است، اما در صورتی که کاربران بخواهند به صورت آفلاین با آن کار کنند، میتوانند بستههای زبانی مختلف را دانلود کرده تا در صورت نداشتن اتصال اینترنتی از قابلیت ترجمه فوری آن استفاده کنند. بار بعدی که به یک کشور خارجی سفر کردید و با زبان آن کشور آشنایی نداشتید، نگران نباشید، گوگل ترنسلیت به شما کمک خواهد کرد و داشتن چنین دوستی در یک سرزمین بیگانه بسیار به درد شما میخورد.
7- اپلیکیشن واقعیت افزوده Just a Line
تنها توسعهدهندگان شخصی و مستقل که به ساخت اپلیکیشن میپردازند نیستند که از فناوری Augmented Reality لذت میبرند، گوگل نیز چنین حسی را نسبت به این فناوری دارد. اپلیکیشن واقعیت افزوده Just a Line یکی از تلاشهای شرکت گوگل در پروژه AR Experiments به شمار میرود. در حالی که این پروژه شاید در نگاه اول بسیار ساده به نظر برسد، اما بازی کردن با آن بسیار لذتبخش است و تنها چند لحظه طول میکشد تا فضای اطراف شما را کالیبره کرده و آماده استفاده کند. هنگامی که این فرآیند تمام شد، انگشت خود را روی صفحه بکشید و هر طرحی که میخواهید روی آن ترسیم کنید. هنگامی که کارتان تمام شد ، همچون نقاشها یک قدم عقب بروید و از کار خود لذت ببرید. سپس کمی جلوتر رفته و فضای سهبعدی آن را تحسین کنید، چرا که تصویر مورد نظر شما به صورت کاملا سهبعدی در میآید. این فناوری واقعا یک نمونه سرگرمکننده است و با استفاده از ابزارهای مختلف آن میتوانید نتایج مختلفی را رقم بزنید و هنگام راه رفتن خطوطی را ترسیم کنید. البته به جز رسم خطوط در هوا کاربرد دیگری ندارد، اما کار کردن با آن بسیار لذتبخش است و از روند کاری خود میتوانید ویدیوهای کوتاهی طراحی کرده و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
8- اپلیکیشن واقعیت افزوده AR Ruler
9- اپلیکیشن واقعیت افزوده Measure
گوگل نیز در رقابت با شرکتهای دیگر اقدام به ساخت ابزار اندازهگیری واقعیت افزوده خود کرده و نام آن را Measure گذاشته است. این برنامه AR از ARCore به عنوان فضای آزمایشی قابلیتهای واقعیت افزوده اندروید استفاده میکند. با استفاده از این اپلیکیشن شما میتوانید طول و عرض و ارتفاع سطوح و اشیای صاف را به دست آورید ، اندازهگیریهای خود را به واحد سنجش انگلیسی و یا به متر بسنجید، از اندازههای خود عکس بگیرید و آنها را در کلیپبورد خود ذخیره کنید.
برای اندازهگیری شما باید گوشی خود را در اطراف فضای اتاق حرکت دهید و سطوح صافی از جمله میز نهارخوری و یا اشیای صاف دیگر را نشان کرده و اندازه آنها را با استفاده از اپلیکیشن خود به دست آورید. در نهایت، از آنجا که سازنده این نرم افزار گوگل است، این برنامه واقعیت افزوده برای اندروید ارائه شده است.
10- اپلیکیشن واقعیت افزوده Google Maps
گوگل مپس یا همان Google Maps یکی از نرمافزارهای ساخته شده توسط شرکت گوگل است که درون خود قابلیتهای واقعیت افزوده دارد. در این اپلیکیشن نوعی قابلیت Augmented Reality به کار رفته که به شما کمک میکند با استفاده از علامتهای مجازی و فلشهای مسیردهی و از طریق نمایش زنده گوشی، مسیر خود را به بهترین نحو ممکن پیدا کنید. البته وضعیت واقعیت مجازی این اپلیکیشن هنوز در مرحله آزمایشی محدود قرار دارد و در معرض استفاده و کاربری کاربران عمومی قرار نگرفته و مشخص هم نیست که چه زمانی این اتفاق بیفتد، اما این امکان نوعی افزونه هیجانانگیز به یکی از بهترین اپلیکیشنهای مسیریابی به شمار میرود که به صورت نرم افزار واقعیت افزوده اندروید و همین طور برنامه واقعیت افزوده آیفون ارائه شده است.
سخن پایانی
نظرات خود را در مورد تکنولوژی واقعیت افزوده و کاربردهایی که در زندگی هر یک از ما می تواند داشته باشد را در بخش نظرات همین مقاله با ما در میان بگذارید.
Awli boⲟd