فرصت های سرمایه گذاری در استارتاپ
سرمایه گذار محترم ، از شما برای انتخاب شتابدهنده سیوان به عنوان مشاوره سرمایه گذاری در انتخاب استارتاپ مناسب برای سرمایه گذاری ، سپاسگذاریم .
شتابدهنده سیوان می تواند در پیدا کردن ، دنبال نمودن و با خبر شدن از آخرین تغییرات سرمایه استارتاپ ، به سرمایه گذار راهنمایی های ویژه ای ارائه نماید.
سرمایه گذار محترم استارتاپ ها را در دسته بندی های تخصصی با رویکرد محوری کسب و کار آنلاین به شرح ذیل مشاهده نمایید و در صورت تمایل بر روی هر یک از آنها درخواست مشاوره رایگان حضوری یا ویدئو کنفرانس دهید.
کارشناسان سیوان با شما تماس می گیرند و در ادامه مسیر همراه هستیم .

هم اکنون به یکی از گروه های استارتاپی پرسود زیر ملحق شوید.
انواع سرمایه گذار

شرکتهای سرمایهگذار خطر پذیر (Venture Capital)
این شرکتها معمولا در فازهای بالاتر، معمولا پس از رسیدن استارتاپ به همخوانی محصول با بازار، سرمایهگذاری میکنند. با توجه به میزان سرمایهگذاری در فازهای مختلف (در دور نخست، دوم و …) به دستههای مختلف بشرح زیر تقسیم میشوند.

شتاب دهنده های استارتاپ (Accelerators)
گونهای از مراکز رشد با چرخه عمر کوتاه که فراهم نمودن سرمایه، تهیه مکان در مورد بعضی از آنها، آموزش، مربی گری (Mentoring) و شبکهسازی را بر عهده می گیرند و در برابر، درصدی از سهام استارتاپ را بر میدارند. سرمایه گذاران این دسته هم در فازهای نخست سرمایه گذاری می کنند.

فرشتگان سرمایهگذار (Angel Investors)
سرمایه گذارانی که مایل به سرمایه گذاری بر روی استارتاپ ها هستند و معمولا در فازهای نخست، سرمایهگذاری میکنند.

مشاوره سرمایه گذاری در استارتاپ
سرمایه گذار محترم ، لطفا قبل از سرمایه گذاری در استارتاپ به سوالات ذیل پاسخی شفاف و دقیق دهید در غیر اینصورت ریسک بزرگی را انجام خواهید داد.
- چند درصد از استارتاپ را می توانید تملک کنید؟
- چه دخالت هایی در سیستم مدیریت استارتاپ می توانید داشته باشید؟
- قبل از ورود به شرکت چگونه استارتاپ را ارزشیابی می کنید ؟
- چگونه ارزش معنوی استارتاپ اندازه گیری می شود؟
- موضوع های مهم برای مذاکره با بنیانگذاران استارتاپ چه می باشند؟
- سهم سرمایه گذار با چه فرمولی محاسبه شود؟
- میزان سرمایه گذاری مناسب بر روی استارتاپ هدف شما چه مقدار می باشد ؟
- با چه میزان از سرمایه گذاری وارد شوید بهتر است؟
- سرمایه گذاری اولیه ، در کدام بخش از استارتاپ هزینه شود بهتر می باشد؟
- مدت انتظار منطقی شما برای بازگشت سرمایه چقدر است؟
- حداکثر ریسک پذیری شما به چه میزان می باشد؟
- از نظر شما جاذبه های استارتاپ برای سرمایه گذاری چه می باشد ؟
- به نظر شما روند حقوقی و قرارداد های لازم برای انجام سرمایه گذاری در استارتاپ چیست ؟
- پیش بینی شما برای طرح کسب و کار استارتاپ از ۱ تا ۵ سال آینده چگونه می باشد ؟
ایده پردازان خواهان بیشتر نشان دادن ارزش استارتاپ می باشند اما سرمایه گذاران تمایل به ارزش گذاری پایین برای استارتاپ می باشند ، سوال اصلی اینجاست که سرمایه گذاری در استارتاپ قدرتمند بهتر است یا استارتاپ در حال رشد ؟
روش های مختلف جذب سرمایه استارتاپ در مراحل مختلف
همینطور که استارتاپ چرخه عمر و پیشرفت خود را طی میکند برای تهیه سرمایه روش های مختلفی بشرح زیر را در پیش رو دارد:
تعداد اعضاء باشگاه مشتریان
تعداد استارتاپ عضو شتابدهنده
تعداد پروژه نیازسنجی شده
تعداد همکاران تجاری
تعداد پروژه جاری
تعداد پروژه اجرا شده

شرکت سیوان به عنوان یکی از شرکت های مطرح نرم افزاری پس از آنالیز دقیق کسب و کار ما و بازدید حضوری مدیران مجموعه از شرکت آتش مهاران و بازدید از سالن تولید با نگاهی کاربردی و مبتنی بر ارزیابی پیشنهادات سازنده ای در حوزه تبلیغات دیجیتال ارائه داده و با بهترین کیفیت اجرا نموده اند.

پس از سال ها با مجموعه ای آشنا شدیم که با توجه به فاصله مکانی تهران تا اصفهان همیشه پشتیبانی ویژه ای از سیوان دیدیم و مجموعه پارمیس به عنوان یکی از شرکت های معظم در زمینه خانه های هوشمند از همکاری با گروه نرم افزاری سیوان بسیار خرسندیم و به ادامه این همکاری امیدواریم.

من بعنوان مدرس ومترجم زبان ،قبل از راه اندازی سامانه ترجمه آنلاین تک ، شرکت های نرم افزاری بسیاری را بررسی نمودم وتخصصی ترین مشاوره قبل از تصمیم نهائی برای این سامانه را از شرکت سیوان دریافت نمودم وتا به امروز از این انتخاب خود رضایت دارم.

مشاوره سازنده در زمینه های فنی و کسب وکاری قبل از انجام شروع استارتاپ باعث افزایش اعتماد و طولانی تر شدن همکاری بین شرکت ها می شودو شرکت سیوان این مهم را بدقت در امور کاری خود نهادینه کرده است.

همراهی فکری ، انگیزشی و مشاوره ای گروه نرم افزاری سیوان در حفظ و توسعه کسب وکار مستر استون نقش بسزائی ایفا نمود و همیشه بعنوان یک واحد کاری R&D در کنار مستر استون می باشد.

پروژه ملی موزه مجازی ایران با محوریت فرهنگ وهنر و اقتصاد هنری با حضور پررنگ سیوان در طی این سالها همواره در مسیر رشد و بهبود قرارداشته است.