
استارتاپهای حوزه آموزش سال ۲۰۲۰
در ادامه به معرفی استارتآپهای برتر در حوزهی آموزش خواهیم پرداخت.
۱. ودانتو (Vedantu)
- حوزه فعالیت: آموزش
- سرمایه: ۱۶ میلیون دلار
- سرمایهگذار: Omidyar Network
بسیاری از مردم هندوستان به آموزش مناسب دسترسی ندارند، اما به نظر میرسد که این روند در حال تغییر است. شرکتهایی هستند که نهایت تلاششان را به کار گرفتهاند تا انقلابی در حوزه آموزش هندوستان ایجاد کنند. «شبکهی امیدیار» (Omidyar Network) یکی از آنهاست که قصد دارد تا روش یادگیری را عوض کند. این شرکت با ایجاد یک دورهی آموزشی کلاسهایی از پایه پیش دبستانی تا کلاس ۱۲ ام را پوشش داده است. این شرکت همچنین معلمهایی را به کار گرفته به صورت آنلاین تدریس میکنند. دانشآموزان کافی است به صورت آنلاین در کلاسها شرکت کرده و در پایان هر ترم امتحانشان را قبول شوند. میتوان گفت که ودانتو یک مدرسه مجازی است. این مدرسه در حال حاضر سر و صدای زیادی در هندوستان به پا کرده و فرصتهای آموزشی جدید را در اختیار افراد مختلف قرار داده است.

۲. آبری (Abre)
- حوزه فعالیت: آموزش
- سرمایه: ۸۵۰ هزار دلار
- سرمایهگذاران: نامشخص
پلتفرم آبری به مدارس کمک میکند تا کلاسهای آنلاین ترتیب دهند. آبری با در اختیار قراردادن ملزومات لازم مانند تکالیف روزانه برای ادمینها ، معلمان ، دانشآموزان و اولیا ، روند ساخت یک کلاس مجازی را تسریع میکند. آبری پلتفرمی متن باز است و این یعنی هر کسی میتواند به راحتی نرمافزار خود را بسازد.

۳. ایمبلوس (Imbellus)
- حوزه فعالیت: آموزش
- سرمایه: ۲۲ میلیون دلار
- سرمایهگذار: Thrive Capital
کارفرمایان همیشه از این مسئله شکایت میکنند که دلیل استفاده از جایگاههای شغلی کم اهمیتتر در خصوص تامین نیروهایشان، عدم تمایل کارکنان به قبول مسئولیت جایگاههای شغلی پر اهمیت است. اما چرا؟ سیستم آموزشی ما نتوانسته آنطور که باید دانشآموزان را برای نیازهای بازار آماده کند.
اما نگران نباشید چرا که ایمبلوس این مشکل را حل کرده است. ایمبلوس با دستهبندی آزمونهای SAT و دیگر آزمونهای استاندارد ، آزمونی مخصوص ایجاد کرده که به وسیلهی آن کارفرمایان میتوانند ، کارکنان خود را تست کنند. این استارتآپ تا به اینجا سرمایهی مناسبی جذب و کار بر روی آزمونها را آغاز کرده است.

۴. فلوئنتیفای (Fluentify)
- حوزه فعالیت: آموزش
- سرمایه: ۲.۳ میلیون دلار
- سرمایهگذار: Stefano Marsaglia
فلوئنتیفای به افراد کمک میکند تا راحتتر زبان جدید یاد بگیرند. این پلتفرم جایی است که افراد حرفهای که نیاز به یادگیری زبان جدید دارند، میتوانند در آن ثبت نام نمایند و با مترجمان و افراد حرفهای دیگر صحبت کنند. پلتفرم فلوئنتیفای یک پلتفرم جامع است که انواع سطوح یادگیری زبان را پوشش میدهد و دارای یک دوره تدریس کامل است. یکی از ویژگیهای مناسب فلوئنتیفای امکان انتخاب برنامه یادگیری مختص به خود است که هر کاربر میتواند بسته به استعداد و عوامل دیگر آن را تدوین نماید. هر جلسه در فلوئنتیفای ۳۰ دقیقه به طول میانجامد و در هر جلسه شاگرد و مربی به صورت مستقیم با یکدیگر در ارتباط هستند.

۵. کلاس بنتو (Classbento)
- حوزه فعالیت: آموزش
- سرمایه: ۱۳۵ هزار دلار
- سرمایهگذاران: نامشخص
کلاس بنتو یکی از بهترین استارتاپ هایی است که در حوزه اوقات فراغت و کارگاههای محلی فعالیت میکند. بهوسیله این پلتفرم هنرمندان مختلف در استرالیا میتوانند کارهای خود را به دیگران عرضه نمایند.
کلاس بنتو مانند دیگر سرویسهای مشابه، از رزرو هر کلاس کمیسیون دریافت میکند. به عبارت دیگر این پلتفرم به مانند یک واحد وابسته به کسب و کارهای محلی فعالیت دارد. نقطه تمایز کلاس بنتو و پلتفرمهای دیگر در نوع نگرش و ارائهی ایدههای جدید آنها است. هیچ پلتفرم دیگری در استرالیا کارگاههای این چنینی را در اختیار کاربران قرار نمیدهد.

۶. ایسبل (Aceable)
- حوزه فعالیت: آموزش
- سرمایه: ۵۵ میلیون دلار
- سرمایهگذار: Sageview Capital
ایسبل یک نرمافزار است که به شما امکان شرکت در کلاسهای رانندگی را میدهد. ایسبل پس از قبولی کاربران گواهینامهی رانندگی را درب منزل تحویل میدهد. صد البته حضور جهت امتحان رانندگی ضروری است؛ اما ایسبل راهکاری عالی برای افرادی است که نمیتوانند به صورت حضوری در کلاسهای رانندگی شرکت نمایند.
این شرکت توانسته سرمایه مناسبی را از جانب چندین شرکت سرمایهگذاری جذب کند و در حال حاضر ارزش آن در بازار ۵۵ میلیون دلار است.
